Hem     Om Föreningen     Kalender                                                                                    Det Arabiska Fullblodet    Forum

 

  Galleri   Föl i Väst              Kontakt                                                                                     Länkar    Köp&Sälj    Medlemskap

 

  

 

 

Härifrån kommer Du till vårt forum genom om att klicka på länken nedanför. Vänligen läs forum-reglerna innan. 

 

FORUM

 

 

         

                             

 

          

 

 

 

 

 

 

Forum - Regler

Som besökare hos ArabHäst i Väst är du välkommen att delta i forumet! Här gäller dock vissa regler som du måste följa.

Om ett forumsinlägg inte följer våra enkla regler eller om man uppger sig att vara någon annan kan vi radera inlägget utan vidare kommentar. Upprepade överträdelser renderar i att personen utestängs från forumet.

* Håll en öppen attityd gentemot andra besökare
* Visa samma hänsyn som du skulle vilja att andra visade dig.
* Ingen Politik, Pornografi, Angrepp, m.m.
* Respektera forumsreglerna och moderatorernas tillsägelser.


Forumvärdar / moderatorer
För att hålla koll att reglerna efterföljs är vi några som delar på det ansvaret. Styrelsen kommer se över varje inlägg som görs. Information om hur du kontaktar oss finner du under Kontakt-rubriken på www.arabhastivast.se

Skriv en tydlig rubrik
Ha som ambition att skriva en tydlig rubrik så att det går att förstå vad tråden handlar om genom att bara läsa rubriken. Undvik generella rubriker som tex "Hjälp!", "Jag måste fråga" utan försök skriva ett konkret ämne.

Vårda språket
Använd ett vårdat, städat språk och ha en hövlig attityd. Kommentera inte andras sätt att skriva, såsom felstavningar, särskrivningar etc.

Håll er till ämnet
Avvik inte från trådens ursprungliga ämne, starta hellre en ny tråd själv om du vill föra in inlägget på ett nytt spår.

Ingen Kommersiell Reklam från näringsidkare får läggas ut. Det är tex. ok att tipsa om en bra häst-affär, men inte lägga ut affärens logga.
Det är däremot helt ok att tipsa och länka till hemsidor där man kan hitta fakta och mer information relaterat till trådens innehåll.

Exempel på vad som inte är tillåtet: Det är inte tillåtet att skriva inlägg med syfte att marknadsföra en produkt eller där det är uppenbart att länkningen är i eget vinstsyfte. Länkar till hemsidor där man ska gå med för att vara med i pyramidspel, hemsidor som är fulla med reklam utan innehåll som är relevant till inlägget tillåts ej.

Inga personangrepp
Alla slags angrepp på personer är naturligtvis ej tillåtet och inlägget raderas utan vidare kommentar och personen riskerar utestängning. Diskutera inte personer eller personers uttalanden utan att de får en chans att vara med i diskussionen från början. Lägg heller aldrig ut privat korrespondens i ett inlägg utan tillåtelse från motparten.

Respektera andras åsikter
Ibland har andra medlemmar helt andra åsikter. Det måste man respektera; diskutera sakfrågan utan att gå till personangrepp.

Driv diskussionerna framåt
Lite andra viktiga rekommendationer, för att hålla kvaliteten på trådar uppe. Om du inte har något konstruktivt att säga så säg inget. Att skapa inlägg för skapandets skull leder ingenstans. Skriv kreativa inlägg som flyttar frågan framåt, istället för att bara säga emot. Motivera dina åsikter och tänk till innan.

Styrelsen kan radera inlägg utan att meddela detta
Om ett inlägg inte följer dessa enkla regler eller om man uppger sig att vara någon annan kan vi radera inlägget utan vidare kommentar från styrelsen. Beslut som är tagna från styrelsen är inte förhandlingsbara via att öppna nya protesttrådar.

Din IP adress loggas
Din IP adress är din dators identitetshandlning på Internet. Din IP adress loggas i förebyggande säkerhetsskäl och i syfte att möjliggöra en eventuell spårning av felaktigt nyttjande, olagliga foruminlägg eller ofredande bilduppladdning.

Ett sista ord
Tänk på att hålla en öppen attityd och tolerant hållning gentemot andra besökare, kort sagt visa samma hänsyn som du skulle vilja att andra besökare visade dig. Kom ihåg vi är alla gäster på forumet, så uppför er som en trevlig och hjälpsam gäst.

Ha en trevlig stund!

 

Mvh Styrelsen

      

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Copyright ® 2009 Arabhäst i Väst                                                                                 Webbdesigner: Linda Fallqvist