Hem     Om Föreningen     Kalender                                                                                    Det Arabiska Fullblodet  Forum

 

  Galleri   Föl i Väst             Kontakt                                                                                     Länkar    Köp&Sälj   Medlemskap

 

Att bli medlem

    

       

 

                                                                                          

För att bli medlem i Arabhäst i Väst krävs endast att du har ett intresse för arabhästar och att du betalar in medlemsavgiften.

Vi ser gärna att våra medlemmar är delaktiga i våra evenemang så för att få delta i tävlingar, utställningar etc. krävs ett medlemskap. Vill man inte delta med häst så är man varmt välkommen att hjälpa till som funktionär eller på annat sätt vara tillhands. 

Medlemmar som vill engagera sig och har idèer är självklart välkomna att kontakta någon i styrelsen.

 

Man kan var medlem i AHV på tre sätt, nämligen som enskild medlem och äger då en röst på årsmötet eller som familj och då äger familjen tillsammans en röst. Man kan även låta sitt stuteri bli medlem och då gäller samma regler som för ett familjemedlemskap.

(Läs mer om detta i våra stadgar under "Om föreningen")

 

Avgifter för 2010 är:

100kr för enskilt medlemskap

150kr för familjemedlemskap

150kr för stuterimedlemskap

 

Stuterimedlemskap ger automatiskt en länk till stuteriets hemsida, den publiceras så fort ägaren mailat en logotype och webbadress till webbmaster!

 

Sponsorer av evenemang eller annan stöttning av föreningen belönas med reklam antingen i evenmangs-program eller här på hemsidan.

 

Hur gör man?

 

Skriv ett mail eller ett brev med för- och efternamn, födelseår, adress, telefon och ev. mailadress, samt typ av medlemskap och för vilket år det skall gälla, och skicka till Martina melidiere@yahoo.se(eller se postadress under "Om föreningen")

Sätt samtidigt in gällande medlemsavgift på PG 50 52 10 - 5 Skriv ditt för- och efternamn eller stuterinamn i meddelande-rutan så vi vet vem som betalat. När pengarna är inne, skickas ett medlemskort till adressen Du uppgivit.

Välkommen!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Copyright ® 2009 Arabhäst i Väst                                                                                 Webbdesigner: Linda Fallqvist